Syværkstedet

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tanken bag syværkstedet startede i Hundested, hvor vi flyttede fra, for godt 3 år siden.

Netop fordi vi skulle flytte, havde jeg nogle frustrationer, hvad skulle jeg gøre med mine symaskiner og stoffer, når nu pladsen blev halveret. Gode venner bad, og visionen opstod: at starte en syklub, et sted hvor beboerne kunne få hjælp til, at selv at reparere, eller få det gjort. Lære, at sy el. strikke m.v.  

Men der skulle også være  en  mulighed for at sy til dem der ikke har så meget.

Syklubben/sy værkstedet har været i gang siden oktober 2012. Vi kan være en lille håndfuld men vi kan også være 10-12 stykker.  

2 sæson startede den 26 august 2013, hvor, vi startede op med at spise sammen, vi var 20. En skøn aften i fællesskabets navn.

 

Vi samles om mandagen i ulige uger med opstart Kl. 14 hvor der er kaffe/the på kanderne, og der skiftes flittig med at bage/bringe brød med til kaffen, som der lægges en 5 for.

Dette er i højsæde, fællesskabet er meget vigtigt i syklubben. Jeg kan være også der om formiddagen, hvis der er større projekter, der skal klares.  

Der lukkes når der er brug for det!!!

 

Som en har udtrykt det: jeg kom for at låne symaskinen for at sy mit sengetøj, du fortalte mig, jamen, først lige en kop kaffe, og hvor er jeg glad for det, ellers var jeg bare gået igen.

 

Mange slags projekter er gået igennem vores hænder, endnu har vi ikke måtte give op for en opgave. Nogle gange tager det blot ”en rum tid”

 

Visionen med at sy til dem der har mindre, end os, er endnu ikke helt på plads, men jeg arbejder på det lige nu. Meget tyder på at det bliver at støtte de handlede kvinder i København.

 

Jeg var på Vesterbro den 12.3 aften sent, men jeg var det forkerte sted, derfor er der ingen afklaring endnu. Grunden til at det ikke er hjemløse, vi har som målgruppe er, at der er rigtig mange steder, at de kan hente tøj, derfor er det skrinlagt.

 

Et stort og hjertelig velkommen i syklubben/ sy værkstedet, også uden sy el. Strikketøj.

 

Har du spørgsmål. -Så kom forbi, når vi er i beboerhuset.

 

 

I kærlighed fra Lis Askholm Nielsen.

 

Billeder fra Grønningen

Aktuelt

Previous Next
Vand

Tænk over hvordan du bruger vandet

 Grønningen bruger i dag ca 3% mere vand end sidste år.......

Hvis du gerne vil have fjernet billeder af dig selv fra galleriet, så skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

bestyrelsesmde
Næste Beboermøde 10. september 2019
klokken 19 i Beboerhuset i Løngaården.